Киев: Репетитор італійської мови

Репетитор італійської мови

Італійська мова за італійськими підручниками, що надаються.10 дол год.святошинський район можливий виїзд.

Оксана
г. Киев
Tел.: 0637927902
Написать письмо автору
Размещено: 12.11.2015 00:28
Введите код:

Письмо с данными будет отправлено на Email указанному в объявлении!



Смотрите также:

У сучасній редакції Українського правопису збережено підхід до мови як до знакової системи й суспільного явища. Правописна норма, з одного боку, ґрунтується на тісних зв’язках елементів сучасної мовної системи, що відображається на письмі, а з другого боку, — на дотриманні мовної традиції і на залежності від неї. Хоч уточнення й коригування орфографічних правил —це завдання насамперед професійних мовознавців, співтворцями Українського правопису є також широке коло освічених українців, чия писемна практика узвичаює те чи те написання. Пошук балансу між системними параметрами сучасної мо ...

Для вивчення іспанської мови в Іспанії існує безліч курсів та мовних шкіл. Іспанія надає чудову можливість поринути в іспанську мову та культуру. https://cac-edu.com.ua/languages/spain Переваги мовних курсів у Іспанії. · різні міста (Мадрид, Барселона, Гранада, Севілья, Валенсія та інші). · тривалість від кількох тижнів до кількох місяців. Курси проходять цілий рік. · для всіх рівнів від початківців до просунутих. · маленькі групи для інтенсивнішого навчання. · після закінчення курсу видається сертифікат · ...

Пропоную послуги репетитора з математики для школярів 5 - 11 класів. Поліпшення успішності в навчанні, допомога у виконанні домашніх завдань, поглиблене вивчення математики,підготовка до ЗНО. Заняття проводяться в учня. Оплата погодинно за домовленістю. Студентка магістратури механіко-математичного факультету КНУ ім. Т.Г.Шевченка.

Репетиторы по физике для подготовки ученика любого пола, возраста и уровня подготовки к сдаче экзаменов, для подготовки к школе, для олимпиад, для поступления в университет и просто для собственного удовлетворения.

Репетиторы по английскому для подготовки ученика любого пола, возраста и уровня английского языка к сдаче экзаменов, к деловым поездкам и для работы, для подготовки к школе, для олимпиад и просто для поездок за границу.

[Страница сгенерирована за 0.028 сек]